’t Meest open CityLab van Nederland


  • Ben je een beleidsambtenaar of politicus? Wij kunnen je vertellen hoe digitalisering het openbare domein raakt. Dat helpt jou je uitdaging te beheersen.

  • Ben je ondernemer? Wil je hier business van maken? Wij werken met MKBers en multinationals om verantwoord economische groei te realiseren.

  • Werk je bij de overheid in de ICT? Dan leggen we uit hoe je ’t technisch aan kunt pakken; je hebt je eerste Smart City installatie ‘live’ binnen één middag!

  • Wil je weten waar ’t allemaal heen gaat, waarom een stad iets moet met ‘smart city’ en ‘smart society’ en Internet of Things? Dan kunnen we je vertellen hoe dat door de gemeente Eindhoven is gedaan. Vanaf ’t eerste strategische advies, hoe dat is geïmplementeerd, tot het versterken van de ICT competentie en de ambitie om positieve impact te hebben op ‘health & happiness’.


Wil je meer weten?

Onze ervaring met digitalisering gaat terug op de eerste digitaliseringsgolf. In ons team werken voormalig Philips-medewerkers die bij Philips pionierden met het Internet.Concreet aan de slag?

Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Waarbij kunnen we je helpen?

Wil je weten wat we voor je kunnen doen en wat je aan ons hebt?